Повнометражний фільм за мотивами телехіта "Мандалорець"

 


Студії Disney і Lucasfilm оголосили про початок роботи над повнометражною кіноадаптацією телесеріалу "Мандалорець". Ця новина стала сенсаційною для шанувальників "Зоряних воєн", оскільки "Мандалорець" вже став одним з найуспішніших проектів у всесвіті "Зоряних воєн".

Телесеріал "Мандалорець" став популярним завдяки своїй захоплюючій історії, вражаючим візуальним ефектам та відмінним акторським складом. Головну роль у серіалі виконує Педро Паскаль, який грає мандалорця Дин Джаріна. Серіал розповідає про пригоди Джаріна, який живе в далекому галактичному світі, де править хаос і безлад. Він намагається знайти свого сина, якого викрали імперці, і в цьому йому допомагає найнезвичайніша група друзів, яку можна уявити.

Тепер, після успіху телесеріалу, студії Disney і Lucasfilm вирішили зняти повнометражний фільм за мотивами "Мандалорця". Зйомки фільму розпочнуться вже найближчим часом, а режисером проекту буде Джон Фавро, який є одним з творців телесеріалу. Він також виступить як продюсер разом з Дейвом Філоні, який також працював над "Мандалорцем".

За словами представників студій, фільм буде продовженням історії, розповіданої в телесеріалі, і він буде зосереджений на подіях, які відбуваються після фіналу другого сезону. Наразі інформація про зйомочний процес і акторський склад фільму ще не розголошується, але фанати вже з нетерпінням чекають на новини про цей проект.

0 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар (0)

Нові Старіші