Коли проходять розпродажі в Steam: календар акцій на 2024 рік

 

Steam, одна з найпопулярніших платформ для покупки та завантаження комп'ютерних ігор, часто проводить різні розпродажі, під час яких можна придбати ігри зі значними знижками. Нижче наведено календар розпродажів на 2024 рік, щоб ви не пропустили можливість зекономити на покупці ігор.

Steam Lunar New Year Sale: З 24 січня по 7 лютого. У цей період можна очікувати знижок на безліч ігор, а також спеціальні пропозиції та акції.

Steam Summer Sale: З 21 червня по 5 липня. Літня розпродаж Steam - один з найбільш очікуваних і великих. У цей період можна очікувати великих знижок на безліч ігор, а також різні акції та бонуси.

Steam Halloween Sale: З 25 жовтня по 1 листопада. Розпродаж до Хелловіну - чудовий час для придбання ігор з жахливими знижками.

Steam Black Friday Sale: З 29 листопада по 6 грудня. Чорна п'ятниця - ще один великий момент для знижок на ігри. У цей період можна очікувати безліч акцій та пропозицій.

Steam Winter Sale: З 19 грудня по 2 січня. Заключна розпродаж року, яка приносить безліч знижок та акцій на святкові ігри.

Крім цих основних розпродажів, Steam також проводить акції на честь різних подій, свят та дат. Тому, слідкуйте за новинами та оголошеннями на офіційному сайті Steam, щоб не пропустити цікаві пропозиції.

0 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар (0)

Нові Старіші