Компанія Valve оголосила про наступний розпродаж ігор в Steam.



Компанія Valve, яка відома своїм популярним сервісом Steam, оголосила про випуск трейлера фестивалю "Динозаври проти роботів". Це буде наступна велика розпродажа в магазині Steam, яка відбудеться з 26 лютого по 4 березня о 10 ранку за тихоокеанським часом 2024 року.


У трейлері фестивалю "Динозаври проти роботів" показані різні ігри, які будуть доступні зі знижкою під час розпродажі. Це включає в себе різні жанри, від екшенів та стратегій до інді-ігор та ретро-проектів. Гравці зможуть знайти щось для себе в цьому різноманітному асортименті.


Одним з головних видів ігор, які будуть доступні зі знижкою, є ігри про динозаврів та роботів. Це включає в себе такі популярні проекти, як "Ark: Survival Evolved", "Dino Crisis" та "Robot Unicorn Attack". Гравці зможуть насолодитися цими іграми за доступними цінами під час розпродажі.


Компанія Valve також оголосила про нові ігри, які будуть доступні під час фестивалю "Динозаври проти роботів". Це включає в себе такі проекти, як "Jurassic World Evolution 2", "Robotics;Notes Elite" та "Dino D-Day". Гравці зможуть насолодитися цими новими іграми та отримати їх зі знижкою під час розпродажі.


Фестиваль "Динозаври проти роботів" обіцяє бути великим подією для всіх шанувальників ігор та розпродажів на Steam. Гравці вже зараз можуть з нетерпінням чекати початку цього фестивалю та насолодитися знижками на свої улюблені ігри.

0 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар (0)

Нові Старіші