Закритий бета-тест Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes отримав дату виходу

 


Студія 505 Games та розробники з Rabbit & Bear Studios оголосили, що закритий бета-тест Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, довгоочікуваної рольової гри у стилі JRPG, нарешті отримав дату виходу. Бета-тест розпочнеться 14 березня 2024 року.


Ця подія викликала хвилювання серед фанатів, які довго чекали можливості випробувати гру на собі. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, створена ветеранами галузі, включаючи Юсуке Фукуда, Каю Хіроі та Джуно Сакагучі, обіцяє повернути до життя класичні елементи JRPG, які багато гравців так довго любили.


Бета-тест буде доступний на платформах PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One та Windows PC. Гравці, які бажають взяти участь у бета-тесті, можуть подати заявку на участь на офіційному сайті гри.


Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - це рольова гра з пошаговими боями, яка розповідає історію про групу героїв, які об'єдналися, щоб перемогти злодія, який загрожує світу. Гра обіцяє захоплюючий сюжет, цікавих персонажів та динамічні бої, які сподобаються як новачкам, так і досвідченим гравцям.


Бета-тест Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes стане чудовою можливістю для гравців познайомитися з грою та поділитися своїми враженнями та пропозиціями з розробниками.

0 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар (0)

Нові Старіші