"Готика" повертається: нові скріншоти з ремейку "Gothic Remake" показують відновлену графіку і нові елементи геймплею

 



"Готика" - це культова серія відомих німецьких розробників, студії Piranha Bytes. Гра вперше побачила світ у 2001 році і з тих пір зарекомендувала себе як одна з найкращих представниць жанру Action/RPG. Саме тому фанати серії з нетерпінням чекають на відновлення оригінальної гри.


В 2019 році студія THQ Nordic анонсувала роботу над ремейком "Готики", який отримав назву "Gothic Remake". За словами розробників, цей ремейк стане відновленням оригінальної гри, але з використанням сучасних технологій.



На цьому етапі розробники показали чотири нових скріншоти з гри, які демонструють відновлену графіку, а також деякі нові елементи геймплею. Наприклад, на одному з скріншотів можна побачити нового персонажа, який не був у оригінальній грі.


Також розробники обіцяють відновити велику кількість контенту, який був викинутий з оригінальної гри, а також додати нові елементи геймплею, які раніше не були доступні. Наприклад, в грі буде можливість використовувати коня, що значно розширить можливості гравця.



Зараз точна дата виходу гри не відома, але розробники обіцяють випустити її вже цього року.

0 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар (0)

Нові Старіші