"Гравці Ori and the Will of the Wisps отримають нові пригоди: Moon Studios розкрили дату виходу доповнення No Rest for the Wicked

 


Студія Moon Studios, розробник популярної серії ігор Ori, недавно оголосила про дату виходу свого нового проекту No Rest for the Wicked. Це новий додатковий вміст для гри Ori and the Will of the Wisps, який обіцяє внести нові виклики та пригоди у світ цієї чудової гри.


No Rest for the Wicked обіцяє бути захоплюючим доповненням до основної гри. Гравці зможуть відправитися у нові пригоди разом з Орі, зустріти нових персонажів та дослідити нові локації. Додаток також обіцяє нових босів та геймплейні механіки, які дозволять гравцям випробувати нові виклики та задоволення від гри.


Очікується, що No Rest for the Wicked вийде 18 квітня 2024 року. Це додаток буде доступний для всіх платформ, на яких вийшла основна гра Ori and the Will of the Wisps, включаючи Xbox, PlayStation, Nintendo Switch та PC.


Творці гри обіцяють, що No Rest for the Wicked стане чудовим доповненням до основної гри та дозволить гравцям ще раз погрузитися в захопливий світ Орі. З нетерпінням чекаємо виходу цього додатка та сподіваємося, що він принесе гравцям багато задоволення та нових вражень.




0 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар (0)

Нові Старіші