Українська студія 4A Games підтвердила розробку нової гри в серії Metro: що відомо про проект


 Українська студія 4A Games, відома своєю роботою над серією Metro, підтвердила розробку нової гри в цій серії. Про це було оголошено в офіційному блозі студії та на їхньому офіційному веб-сайті. Подробиці проекту поки не розкриваються, але повідомляється, що гра буде продовженням попередніх частин і буде заснована на книгах Дмитра Глуховського.

Серія Metro, заснована на романах Дмитра Глуховського, стала популярною завдяки своїй атмосфері та глибокому сюжету. Перша гра в серії, Metro 2033, була випущена в 2010 році, а її продовження, Metro: Last Light, вийшло в 2013 році. У 2019 році була випущена третя частина, Metro Exodus, яка отримала позитивні відгуки від критиків і гравців.

Поки що немає деталей про нову гру, але фанати серії вже висловлюють свої очікування і надії на те, що вона буде продовженням історії Артема та його боротьби за виживання в постапокаліптичному світі. Очікується, що нова гра в серії Metro буде випущена на платформах PlayStation, Xbox і PC.

Офіційне підтвердження розробки нової гри в серії Metro викликало хвилювання серед фанатів. У очікуванні нових подробиць проекту прихильники серії продовжують слідкувати за новинами і сподіваються на швидке оголошення гри.


0 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар (0)

Нові Старіші