Epic Games Store безкоштовно роздає гру Dakar Desert Rally: Як отримати безкоштовну копію цієї захоплюючої гонки

 

Epic Games Store продовжує радувати геймерів безкоштовними іграми, і цього разу вони влаштували приємний сюрприз для шанувальників гонок. З 10 лютого по 17 лютого, можна отримати безкоштовну копію гри Dakar Desert Rally, яка обіцяє захоплюючі враження від гонок по пустині.

Dakar Desert Rally - це гоночна гра, яка відбувається в пустині, де гравці можуть вибрати один з численних транспортних засобів, включаючи вантажівки, автомобілі та мотоцикли. Гра розроблена з урахуванням реалістичності та включає в себе різноманітні випробування, такі як піскові бурі, небезпечні перешкоди та складні маршрути.

Для того, щоб отримати безкоштовну копію Dakar Desert Rally, вам потрібно лише зайти в Epic Games Store, перейти на сторінку гри та натиснути кнопку "Отримати". Після цього, гра буде додана до вашої бібліотеки і ви зможете завантажити її в будь-який час.

Не пропустіть цю можливість отримати безкоштовну копію Dakar Desert Rally та насолодитися захоплюючими гонками по пустині. Будьте впевнені, що ви використовуєте цю можливість до закінчення акції 17 лютого, щоб не пропустити цю гру.

1 Коментарі

Дописати коментар

Залишити коментар

Нові Старіші